Δείτε τα άνετα δωμάτιά μας

Ambra

 2-3

Jasmine

 3

Bouganville

 4

Amaranto

 2-3

villa mare about

Σχετικά με τα Villa Mare Studios

Το Villa Mare προσφέρει φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα και σεβασμό στους επισκέπτες. Ελάτε εδώ και απολαύστε τη θαυμάσια γαλάζια θάλασσα του Ιονίου στο βόρειο τμήμα του νησιού, μακριά από την θορυβώδη πόλη της Ζακύνθου. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, η οποία απέχει λιγότερο από 150 μέτρα, και βρίσκεται σε ένα λόφο, καθιστώντας την διαμονή σας διασκεδαστική και ενθουσιώδη.

Δείτε περισσότερα...
villa-mare-ambra-01

Ambra studio

Το Ambra Studio είναι διαμέρισμα 2-3 ατόμων. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη ένα παιδικό κρεβάτι ή κούνια). Επίσης διαθέτει κουζίνα με όλα τα μαγειρικά σκεύη, κλιματισμό και μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα!

Δείτε περισσότερα

JASMINE studio

Το Jasmine είναι διαμέρισμα 3 ατόμων. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι και ένα καναπέ. Ακόμη, διαθέτει κουζίνα με όλα τα μαγειρικά σκεύη, κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα!

Δείτε περισσότερα
villa-mare-jasmine-01
villa-mare-boucanville-01

BOUGANVILLE studio

Τo Studio Bouganville διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι στο πάνω επίπεδο και δυο μονά κρεβάτια στο κάτω επίπεδο. Επίσης, διαθέτει έναν καναπέ, κουζίνα με όλα τα μαγειρικά σκεύη, κλιματισμό και θέα στην θάλασσα!

Δείτε Περισσότερα

amaranto studio

Το Studio Amaranto είναι ένα πέτρινο διαμέρισμα, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γαλήνιο βόρειο τμήμα του νησιού. Βρίσκεται 150 μέτρα από την παραλία. Το πέτρινο διαμέρισμα είναι ιδανικό για 2-3 άτομα, με διπλό κρεβάτι, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον κρεβάτι για παιδί ή κούνια. Το διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα!

Δείτε Περισσότερα
villa-mare-amaranto-01

Δείτε τη διαθεσιμότητα των δωματίων